Möt vårt professionella team av barberare.

Cari Forsgren

Cari Forsgren

Stockholm

Cari kommer från Havanna, Kuba där hon började sin resa som barberare. Efter ett års studier på barberarskola i området Habana Vieja erhöll hon examen samt diplom. Därefter arbetade hon 10 år som barberare i gamla Havanna i en charmig miljö präglad av cigarrer och rom. 1994 flyttade hon till Sverige och sökte in till prestigefulla Björn Axen academy där hon senare tog examen och svenskt gesällbrev i frisöryrket. Därefter fick hon anställning på en av Sveriges ledande barbershops och kvalificerade sig senare även för det nylanserade gesällbrevet för barberare. Det var då hon träffade Nils som liksom hon hade en passionerad syn på barberaryrket. 2017 vann hon i hård konkurrens titeln “Årets barberare” i tävlingen Barber Battle. Där tävlade hon mot andra tungviktare i svenska barberareliten på “Swedish Barber Expo”. Caris förmåga att arbeta metodiskt med sax och kniv med en otrolig precision, professionalism och känsla för detaljer gör ett besök hos henne till en upplevelse utöver det vanliga.

Damián Mederos

Damián Mederos

Stockholm

Med en gedigen bakgrund som barberare från Kuba för Damian vidare familjetraditionen i svensk anda. Sedan elva år tillbaka jobbar Damian som frisörlärare på en gymnasial yrkesutbildning. Damian har gesäll och mästarbrev i frisöryrket. Dessutom har han de senaste tio åren arbetat som barberare på två av Sveriges ledande barbershops. Med den lugna professionalitet och skicklighet som präglar honom sprider han med fängslande glädje sitt verk på Barberia Havanna.

Gonzalo Madrid

Gonzalo Madrid

Stockholm

Gonzalo, har många års erfarenheter från frisörbranschen och har även drivit egen herrsalong. Han har sen några år arbetat heltid som barberare på en av stockholms ledande barbershops. Gonzalos vänliga sätt och känsla för yrket och servicen gör att dagligen lämnar både nya och gamla kunder Barberia Havanna med en känsla av belåtenhet.

Matias Madrid

Matias Madrid

Stockholm

Matias har efter avslutad frisörutbildning hunnit arbeta på flera salonger i Stockholm. Efter några år så vidareutbildade han sig till barberare. Två av Stockholms mest erkända barbershops har haft Matias i sitt team innan han började på Barberia Havanna och har ett rykte om sig som en lugn perfektionist och en fantastisk hantverkare samt serviceperson. Han arbetar även som lärare en dag i veckan med barberarkurser på samma skola där han själv gjorde sin frisörutbildning.

Regla Arredondo

Regla Arredondo

Stockholm

Regla kommer från Havanna, Kuba. Hon har flera års erfarenhet från frisörbranschen. Hennes intresse för hår och skägg började i. hemlandet. I Sverige utbildade hon sig,tog examen i frisöryrket 2017 och fick gesällbrev som barberare 2018. Regla är också certifierad av Psoriasisförbundet. Hon har under många år arbetat som frisör och barberare på flera kända barbershops i Stockholm. Noggrannhet och stor precision med sax och kniv gör Regla till en professionell perfektionist med kunden alltid i centrum.

Adress

Barberia Havanna AB
Sibyllegatan 22
114 42 Stockholm

Öppettider

Måndag - fredag 9:00-18:00
Lördag 10:00-15:00
Övriga tider enligt överenskommelse

Kontakta oss, boka på telefon

Regler

Åldersgräns: 16 år
Avbokning: Senast 24 timmar innan bokad tid.